dilluns, de març 10, 2008

Homage to Catalonia

Ahir van ser les eleccions al Congres i al Senat, malgrat la borregada creu que vota a president. Un altre cop no he pogut votar. L'ultima vegada sembla a ser que no estava inscrit al cens de residents a l'estranger, pero aquesta vegada que si hi era, l'embaixada espanyola, sempre tant competent ella, no m'ha enviat la documentacio necessaria, tot i haver-me enviat una carta anunciant-me que me l'enviaria d'ofici. El que si que em va arribar, pero, va ser propaganda electoral del PSOE. Com es possible que m'arribi aquesta propaganda? Es que algu ha venut (regalat, diria jo) les meves dades al partit del govern?

Estic realment emprenyat amb el fet que l'administracio es passi per la soca dels collons la llei de proteccio de dades. Si tingues temps i medis els denunciaria a tots, des dels incompetents vividors de l'embaixada fins al creti llepaculs de partit que ha passat els llistats dels residents a l'estranger al PSOE. Qui son ells per vendre les meves dades, suposadament confidencials? Per mi son la ultima escoria de la llarga llista de deixalles humanes de la que estan compostos els partis politics a Espanya, una vergona per la democracia, un cancer per les llibertats i una hemorragia per les butxaques dels ciutadans.

La colleta de momiofags, es a dir, que viuen de la moma o momio, s'hauria d'erradicar de soca-rel, si cal, tallant pel viu. Com es possible que els partits acaparin el dret a vot dels ciutadans amb llistes tancades i pastelejades, pagant-se favors els uns als altres? Com es possible que els diputats, representats electes i directes del vot ciutada venguin el seu vot als interessos cuestionables dels partits abans que respectar la seva paraula i criteri? Aixo nomes passa a Espanya i en d'altres paisos d'incultura galopant on s'han subvertit pels interessos partidistes i oligarquics els principis de la democracia representativa, sistema adaptat per democracies amb poblacions de certa envergadura, pero completament obsolet amb les tecnologies de la informacio actulas.

Com s'acabaria aixo? Un primer pas seria la neteja d'inutils, llepes, incompetents i venuts de les llistes, que els que hi apareguessin donessin comptes a la seva circumscripcio electoral, amb un control ciutada directe, que les llistes fossin obertes i es competis per a figurar-hi, i en ultim terme, que l'eleccio i la representativitat fossin directes. Per dur a terme aixo, per una banda calen tecnologies de representativitat completament viables i barates a hores d'ara (molt mes barates que mantenir la cort de panxuts cobdiciosos i petulants que mantenim actualment). Pero el mes important es tenir una poblacio intel.lectualment competent. Aixo ultim es potdria assolit amb una millora miraculosa de l'educacio, que a hores d'ara sembla impossible.

Que tenim, doncs? Be, nomes cal veure el que la gent ha votat. A Catalunya, despres de veure el que ha passat, de com ens consideren el cul del mon, ens vilipendien, ens menystenen, ens prenen descaradament el pel, va la gent i torna a votar a aquest Pinoccio amb les capacitats expressives d'un iogurt caducat. Deu n'hi do! ens ho hem de fer mirar, xecs! Ja veig els poltronistes de CiU, supurant per tots els esfinters del cos i ben envaselinats, esperant amb les calces abaixades l'audiencia a Moncloa. Senyors, si es que ells mateixos porten el coixi per agenollar-s'hi i posar-se de culet per a que se la clavin fins al fons. SIIIIIIIIIII, FES-NOS MAL, SAPATERUUUU; FES-NOS SANG, BANDIDUUUUU!!!!!

Cosetes bones: espero que li donin un carrec a Madrid al Mn. Jose Antonio Duran Lerida, encara que sigui de repartidor de mini-pizzes (hosties) a la Catedral de l'Almudena i no li vegem mes el pel (noti's el terme 'el pel') una temporadeta llarga. L'altra es que, potser, els sociates i els convenients es facin petar el Tontilla d'una vegada per posar, finalment, un ficus de Pazideng i xapin, a la fi, la Generalitat, com sempre han volgut els de Madrid.

Coses dolentes: Que en faran de les llumeneres idiociques de la categoria d'en Clos? Ens el tornen empaquetat per a que el posem de caganer sota el ficus a la Generalitat? Als Dupont&Dupont, Caldera&Blanco, els continuaran deixant obrir la boca o per fi s'aprovara la llei per l'experimentacio amb cel.lules bordes i els donaran a algun laboratori per a que els micos i els investigadors hi jugin?

Aquests son alguns dels misteris que la propera legislatura ens hauria de desvetllar. Pel moment, que el gran manitu ens pilli confessats, barrufets, i visiteu la Sagrada Familia, perque el que no van aconseguir els anarquistes, el Ministerio segur que si. En George Orwell n'estaria molt orgullos.

Visca la Catalunya ben tontilla!

3 comentaris:

mossèn ha dit...

això, visca el nàstic !!! ... salut

Teresa ha dit...

Com he rigut!!!
Tens tanta rao!! Barrufet president! jajajaja.
Falta més gent com tu que vegi les coses clares, que pugui identificar la borregada que escalfa el seient i menys llepaculs ignorants dropos pesseteros, que són els que estan dirigint el pais amb els nostres calers.

Unknown ha dit...

Faran un tunel per sota la catedral?