dijous, de febrer 07, 2008

"La Caixa", te'ls fotem?

Acabo de fer una gestio via internet. Tot electronicament. L'administracio m'ha cobrat 11,50 euros per fer un tramit, la Caixa 3 euros per fer una transferencia i 0,17 euros per enviar-me un email amb la confirmacio del pagament. Si, barrufets meus, 0,17 euros per enviar un email automaticament. Aquesta accio es pot executar amb una sola linia del codi que efectua el pagament: IF var_confirmacio == TRUE THEN enviar_email( "adreça del paio" );
Aixi de facil. Qualsevol becari mal pagat t'ho fa mentre es pren el cafe i parla pel messenger amb les amigues. On hem arribat que et cobrin per aixo!
Si voleu noms de lladres, ja us n'he donat uns quants.
Si voleu noms de usurers, o expoliadors, aqui els teniu.
Si hem d'afeitar-ne algun, ja sabem com es diuen.

4 comentaris:

Teresa ha dit...

Fa molta rabia. Jo tinc un compte a Catalunya encara que em moro de ganes de tancar definitivament. S'ho inventen per fotr'et els calés. La Caixa no es la única lladregota.

The Great Smurf ha dit...

aqui al Japo em foten 100 yens (unes 100 peles) si trec diners del meu compte d'un caixer del meu banc fora d'un cert horari (DL-DV 8:00h-17:30h), i a mes, tenen l'amabilitat de chapar-los per la nit a partir de les 21:00h. Ah! i no deixen tenir comptes compartits!!!
Salut!

juditH Estradé ha dit...

A mi m'han cobrat l'últim més 30 cèntims en concepte despeses de correu nacional. Vaig preguntar a casa quines cartes he rebut jo de la Caixa l'últim mes i resulta que una, el rebut que em diu que m'han cobrat els 30 cèntims!! Quin morro! Ja he reclamat, no pels 30 cèntims sinó per la barra que tenen!

The Great Smurf ha dit...

ospa, que bo! et cobren per dir-te que et cobren...