dissabte, de desembre 09, 2006

Aka to Kuro

Us linko un anunci que, personalment, trobo molt aconseguit, simple i elegant. I les dues xiquetes que hi surten, doncs, que us he de dir? tenen l'encant que pretenia explicar en els anteriors posts. La xocolata tambe esta prou bona, per cert!


I ara el making-off....


Una de les noies es diu Yuri Ebihara, Ebi-chan pels amics, i es habitual dels anuncis, com ara un que es va fer famos a l'estiu, on simulava un top-less quan es llenc,ava a la piscina amb el modelet de la foto.

Suposo que tot va a gustos.

7 comentaris:

Pere Tarter ha dit...

I així dius que la xocolata també està tan bona?

Per altra banda suposo que aquí tenim unes japoneses en plan model...
és cert el que s'ha llegit per aquí que hi ha dones orientals que s'operen els ulls per semblar occidentals? O és pur mite?
Què en penses?

The Great Smurf ha dit...

Japo no tant, pero Korea (del Sud) te la mateixa fama que Venezuela, es a dir, un pais on tothom es maco, pero amb mes operades per m2 que enlloc. A mes, es d'on venen totes les nyonyades.

Els ulls si que n'hi ha que se'ls operen. Els atrauen molt. Jo els tinc bastant grossos de natural, pero quedaries esparverat de com de vegades em mira la gent, sobretot la canalla que no es talla tant. Es com si veiessin a un extraterrestre. Si a mes hi afegeixes cabells cargolats i barba de mitja setmana, doncs, la sorpresa es majuscula. M'he trobat de tot, des de gent que canvia de vorera a cries que s'esveren soles per la meva encisadora mirada, hahaha! De tot.

Obviament aquest parell son models, pero depen de per quin barri et passegis (sobretot a Tokyo), deu n'hi do lo que hi ha...

Pere Tarter ha dit...

ep barrufet!
que sàpigues que avui surts al Diari de Tarragona!
Busca les notícies de LOCAL i llegeix, llegeix, ...

Pere Tarter ha dit...

per cert, el Barça a Japó i:
L'expectació que ha despertat el FC Barcelona a la seva arribada a Japó ha estat de les que fan època.
Ho acabo de llegir a infoesports.com. A veure si ens expliques alguna cosa d'aquest tema!

Cèsar Llamborda ha dit...

Una salutació Gran Barufet: el nostre blogero de la diàspora catalana preferit. Com a mínim el més orientalment oriental.

Pere Tarter ha dit...

Barrufet mira, a Rac 1 busquen catalans que estiguin al Japó per parlar del Barça. Han dit que si hi ha algú que els escolti des d'allà, doncs que enviis un numero de telefon i et truquen.
tudiràs@rac1.net

The Great Smurf ha dit...

Ep, perdoneu el retard, pero estic moooolt enfeinat...aquests senyors no dormen ni de nit ni de dia..

lo del diari, deu n'hi do!!! hahahaha!!! ja ho he mirat, deu n'hi do, has d'escanejar la plana i penjar-la del teu blog.

sobre el barc,a: ja ho tinc en ment, i ja en parlare d'aqui uns dies, sobretot dels programes que foten els diumenges per la nit a la tele...

ospa, em fotria tall haver de xerrar per antena...a mes, de futbol en se mes aviat poc... tot i aixo, merces per la informacio a tots dos...