dimarts, de novembre 07, 2006

Tontilla "pazideng"????

Sembla que ja esta tot dat i beneit. En Carod ha fet una jugada de mestre i s'ha pixat a l'Artur "Manso" a la zona de gol i els hi ha clavat un 'canyardo' que encara els tremolen les orelles. No s'ho deuen pas creure, ara que ja tenien fetes les maletes i davant de la pl. St. Jaume ja hi havia cues d'antics carrecs de CiU per recuperar la poltrona. Quanta gana, xiquets! Quantes hipoteques per pagar! Com s'ho faran ara que la bestia negra Carod sera "vispazideng". Pobre genteta.

I el colmo dels colmos, "Tontilla" sera el nou Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya. Si's plau, pero si no sap ni dir el seu nou carrec sense cometre errors. Com pot anar be un pais modern si el seu president es un complet totxo? Ah!, em diuen que aixo ja ha passat i que ningu s'ha mort; be, aixo es un dir, si tenim en compte el que passa als EEUU, pais manat per un altre talos.

Be, doncs, aixo sembla que ja esta vist per sentencia i que, posem-nos-hi com ens hi posem, ens ho haurem de menjar amb patates. "Visca Catalunya!", o potser en 'catalla', nova llengua que s'exten pel que abans se'n deia Catalunya, ara s'haura de dir, "Vijca Catallunya!" .

Mentre, jo des del Japo em foto un fart de riure de la colleta de politiquets de pa sucat amb oli que ens toca sufrir en el nostre pais, per altra banda, tan bonic, si l'especulacio immobiliaria no ens l'acaba de fotre enlaire.