dilluns, de juny 18, 2007

No trobarem a faltar el teu somriure

"Mr. Christmas has left the building!", pero com tot a TGN, massa tard i malament. "No trobarem a faltar el teu somriure", si mes no, jo.

Arrogant i fatxenda, incapac, de fer de Tarragona una capital, catalana i universal, que no passa de ser un poblot brut de costa, carregat de deutes, on les dues uniques coses veritablement brillants han estat un passat llunya que ara cau a trossos (o be s'hi construeix a sobre), i el seu sol, que nomes sembla bo per a peixer quatre bretols que n'embruten els seus carrers i el bell nom.

Adeu Mr.Christmas, bon vent i barca nova, que segur que la teniu; espero no tornar-me'l a trobar ni pel carrer. Si d'un cep tan bo n'ha tret un suc tan pobre, no crec que se'n pugui esperar gaire mes de vos. Algun endollet i anar visquent de la moma. Favor per favors. Pensare amablement en vos cada cop que una rajola trencada dels carrers bruts i trinxats de la ciutat m'embruti els pantalons.

Pels que pateixen miopia llepaculista aguda, se'ls aconsella de passejar per la part alta enrunada o la part baixa oblidada, que es donin un tomb per la fac,ana maritima, les platges, els teatres, les piscines, centres civics i esportius, els casals i les llars d'avis o d'infants, les zones verdes i d'esbarjo, els parcs i els jardins, o els accessos a la ciutat; moltes d'aquestes coses no les trobareu perque no existeixen encara. S'aconsella passar per l'optic abans de comenc,ar el tour.

Adeu, Mr.Christmas, llastima que els alcaldes no puguin devallar a tercera regional com els clubs de futbol quan ho mereixen.

Salut!

8 comentaris:

sdas ha dit...

No serà per tant home!

Teresa ha dit...

M'encanta com escrius!! crítica constructiva, acidesa i cinisme per dir les veritats grans com un temple... romà.
Bravo!

Andybel ha dit...

.-Hola sóc Andybel.Bueno, primer de tot dir-te que estic d´arcord amb tu en tot el que dius referent a la teva ciutat tarragonina i a la gestió per part de l´alcalde sortint. El que passa és que un altre, sigui del partit que sigui, crec que farà més o menys el mateix.
.-Tarragona podria ser una ciutat referent a Catalunya i també a tot Espanya de cultura y arquitectura clàssica; però ja veiém que està tot mig abandonat... Que li farem...
.-El que m´agradaria preguntar-te quan al teu blog i més concretament relacionat amb la publicació de fotos, és que voldria saber com t´ho fas per incloure-les amb aquest marquet tan elegant i discret. Si has vist el meu blog, t´hauràs adonat que em surten el textos molt pegats a les fotografies i sense el marc aquest que et dic tan bonic. Si us plau, em podries ensenyar com les afegeixes? Gràcies anticipades i enhorabona pel teu blog que, per cert, l´he afegit a la meva llista de enllaços del meu blog.
.-Gràcies i fins a una altra que vulgui saber alguna cosa més de la vida d´un català al llunyà Japó.

Albertus Magnus ha dit...

Benvolgut Gran Barrufet:
Intuieixo una certa desavinença i disgust amb l'estimat exalcalde Monssieur Noël. Potser sí que tingui alguna coseta de les què tu amablement li retreus, però... és millor que qualsevol altre que ha sigut , és o serà el cul afortunat que escalfarà la poltrona municipal ?? No han sigut tots tradicionalment una colla d'aprofitats tret d'alguna rara excepció amb malformació política-cerebral? Sí és veritat què, si fessim un ranking de pòtuls fatxendes aprofitats, Monsieur Noël estaria d'allò més ben situat. Però és d'una raça que abunda, i molt en aquest negoci.
En fi, què tens raó!!

Albertus Magnus ha dit...

Se m'oblidava el leiv motif de la meva entrada: No! No trobarem a faltar el seu somriure. Això és segur.

Waipu Joan ha dit...

però tens fe amb en Ballesteros?? Vés que s'està fent col.lega del Mallolet!

Unknown ha dit...

Monssieur Noël, Mr. Christmas...

El que és segur és que aquest Sr. ha aconseguit l'inaudit: viure sense hipoteques i sense que li calgui treballar gaire durant la resta de la seva vida.

A costa de qui?

Oscar Ramírez ha dit...

He linkat el teu blog al meu blog perquè em sembla molt interessant.

http://www.oscar-ramirez.blogspot.com

Oscar Ramirez