diumenge, de febrer 04, 2007

Totemo ii da!!!

Una mica de festa amb un anunci que a mi em fa molta gracia. Es l'espot de Pocky, es a dir, les originals i autentiques barretes cobertes de xocolata, el que a Catalunya en diem Mikado, ves per on! Ja se que em repeteixo amb el tema de les barretes de xocolata, pero que voleu que hi faci si cada dos per tres hi ha un nou anunci que reclama la meva atencio.

Aqui teniu el videuuuu...



la Pocky Dance...



I el making-off...



i encara l'altre making-off...



Taihen desu ne...



la xiqueta es diu Yui Aragaki, Gakky pels amics, i es una d'aquestes idols que tan agraden al Japo. Aqui teniu una foto on surt ben casta...


i aqui una de no tant....

Trobo que el vermell li escau, oi?

Quines coses de barrejar, xocolata i nenes. Suposo que de Pocky en menja tothom, des d'adolescents fins a senyors madurs que entren als 'convini' a les tantes a comprar un mos i fullejar les revistes marranotes...naltros no ho fariem mai! hahahahha!!!

Totemo ii da!!, es a dir, esta molt be!!!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Divertit ho és... i no cal dir que els creatius de l'anunci hauran aconseguit l'objectiu preuat d'augmentar les vendes.

Per enoenat marques comercials... els mikado i els lacasitos que podem comprar a Catalunya no estan gens malament. Han arribat a desbancar els tradicionals pets de monja.

The Great Smurf ha dit...

pets de monja! hahahaha!!!
s'han acabat les monges i les que poques que hi ha no donen l'abast...
els lacasitos son els M&M, no?
els mikado son els 'pocky'...
el que em va sorprendre trobar un dia va se 'conguitos'...jo que em pensava que ja no es fabricaven!
als japonesos no els agrada gaire el dolc, pero ara s'estan tirant a les xocolates amb bastant contingut de cacao, suposo que per esnobisme o perque han llegit que es bo per la salut.

HelloKitty ha dit...

POKY!!!! Jo sempre me'ls comprava a bord del Shinkansen durant la meva estada al Japó! Quins records!! I com ajuden els Poky a matar la gana! :)