dimecres, d’abril 02, 2008

Toyota Mahoma, pel Taliba que portem dins!

Us hi heu fixat que sempre que surten imatges de terroristes, insurgents o d'altres perills pel mon lliure provinents de paisos tercermundistes, de l'eix del malament, de l'Irak o d'Afganistan, sempre surten una colla de guerrillers o talibans armats amb Kalashinkovs asseguts a la part del darrera d'una pickup de la Toyota?

Sempre que surten imatges a Algazira d'atacs a l'Irak, sempre hi ha una pickup de Toyota pel mig fent-se propaganda gratuita entre els habitants d'aquests paisos merces a portar escrit amb lletres enormes el nom de la marca a la portella del darrera.

Fins i tot, una guerra que hi va haver entre Libia i el Txad s'anomena la guerra dels Toyota per l'us tan generalitzat que se'n va fer d'aquesta mena de vehicles.

Jo demanaria a la Toyota un parell de millores que fes mes confortable l'us d'aquest cotxe per part de guerrilles de tot el mon. Per exemple, caldria que sortissin de fabrica amb seients al darrera perque els terroristes hi anessin comodament asseguts. Al mig s'hi podria posar alguna mena de suport per deixar-hi el Kalashinikov o el turbant. Tambe caldria un suport per una ametralladora o llanc,a missils al sostre del tot-terreny.

Seria interessant que hi hagues un raconet per col.locar-hi la nevereta amb els entrepans i la beguda, ja que es dificil trobar restaurants quan un va d'atac terrorista. Aquest compartiment hauria de tenir un endoll d'aquells dels encenedors de cotxe per a accessoris, com ara detonadors, molt util en cas de convertir la pickup en un cotxe-bomba.

Espero que la Toyota consideri tambe la fabricacio de motors hibrids i, fins i tot, alguna versio solar, donat que se solen fer servir en deserts amb molta insolacio. Les estoretes, perses, haurien de poder ser retractils i extraibles, per a poder-les fer servir per resar de cara a la Mecca, la direccio de la qual el tablier de comandaments hauria d'indicar sempre, a part de la velocitat, les revolucions (islamiques, s'enten), i un sistema de megafonia amb l'almuatzi incorporat en mp3 o CD, que crides a l'oracio 5 cops al dia de manera automatica o programable.

Un altre misteri que m'inquieta es saber com hi arriben aquests cotxes a llocs tan remots com els deserts de l'Afganistan. Es que hi ha algun concessionari de la Toyota per alla a la vora? Hi ha alguna mena de Plan Renove o financ,ament per aquests cotxes? Com es que n'hi ha tants? Te'ls canvien per camells? El Japo hi te alguna mena de conveni amb Al-Qaeda? Es poden comprar per Internet i els de UPS te'l porten fins al camp d'entrenament secret? Hi ha descomptes per grups?

Be, suposo que a hores d'ara, amb la quantitat de keywords terroristes que hi ha en aquest post, segur que els de la CIA ja se'l deuen estar llegint. Aprofito per saludar-los i per engegar-los cordialment a dida, a ells, vulgars assassins a sou, i al Baby Bush, l'usurpador estult i criminal.

Com diuen, Al.la es gran, pero la pickup de la Toyota, encara mes!

4 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

jajaja jo també fa temps que em pregunto que fan tants toyotas per alla... no seran falsificacions??

... ha dit...

hahahaha, m'ha fet molta gràcia aquest post!
Potser hi ha tants Toyota perquè és el major productor de vehicles domèstics del món, per davant de General Motors (la wikipedia que digui el que vulgui... GM ja no és la més gran :P).
A més, em sembla que la visió de mercat dels orientals és molt avispada i si cal enviar Toyotas a la lluna ho faran (en un cohet Toyota evidentment...)
Salut !

Teresa ha dit...

Has vist que el teu blog surt recomanat al blog dels viatges??http://blocdeviatges.blogspot.com/
Felicitats!

The Great Smurf ha dit...

Ep a tothom!
Illa dels monstres: benvingut! no, no son falsificacions. Si ho fossin hi diria "Poyota" o "Montoya", pero no, hi diu "Toyota", hahha!!

albert: felicitats per la Beca Pinos! jo la vaig demanar un cop i no me la van donar, que et vagi be a Berkely. La Toyota es la companyia de cotxes mes important al mon, si, pero la questio es com hi arriben a alla els cotxes? Em sembla que hi ha una fabrica a Turquia. L'exercit de Japo, perdo, les Forces Autoproteccio del Japo estan destacades a Irak, fent 'obra social' (assistencia en ruta de bucs americans, etc.). Com no hi ha massa diferencia entre l'Estat japones i les macrotinglados japonesos, suposo que tambe donaran cobertura a la distribucio d'aquests vehicles. Lo del cohet toyota m'ha fet gracia. Als anys setanta en tenien de cohets al Japo, pero, com moltes altres coses, els va sortir rana. Ara prefereixen anar de bracet de la NASA.

Teresa: gracies pel link, no ho sabia! no coneixia aquest bloc.

Salut!