dilluns, d’abril 28, 2008

La bomba de la boba del bombo


Abans es deia que ser politic era l'ofici de fer possibles les coses impossibles. Ara, ser politic s'ha convertit en una mena de funcionariat semi-mafios i sectari, que consisteix en llepar el cul del que tens a sobre per continuar mantenint el teu ben col.lcat a la poltrona. A Espanya no es necessari tenir coneixements de res per a ser politic professional, qualsevol ficus es apte per aquesta feina. Nomes has de tenir en actiu les neurones minimes per tal d'aconseguir signar l'acta que et col.loqui i premer el boto de les votacions. Pels carrecs mes capacitats, es demana tambe que, a mes de respirar, emetin alguna mena de so intel.ligible per la resta d'humans de la mateixa rac,a. No es imprescindible que els sons aportin cap mena d'informacio ni siguin congruents amb la realitat del mon.

Un dels exemples mes brillants de les nul.les capacitats per assolir qualsevol mena de carrec de responsabilitat en la res publica el tenim en la figura de la Matxacon, la yoli del PSOE. Aquesta estulta certificada incapac, de cap idea rpopia mes enlla dels eslogans buits del seu partit, es ara, Menistra de Defensa! Deu n'hi do!!! i te la barra sobirana de sortir en una entrevista hagiografica del Pais (te alguna cosa genuinament interessant per explicar?) i dir, morro al viento, "soy pacifista". El que ets, xiqueta, es tonta, vassalla i mentidera, ja que no es possible ser i no ser a la vegada.

De llepes sempre n'hi ha hagut i n'hi hauran. D'inutils, tambe, i d'incompetents mentals, a cada casa en tenim un. Ara, una cosa es aixo, i l'altre es que em vulguin vestir la realitat pauperrima de una vassalla de partit, disposada a vendre's fins on calgui, sense criteri personal, per tal de que els seus continuint remenant les cireretes dels altres, amb els d'una Ventafocs despres de trobar el seu princep blau, que s'ha guanyat el lloc a pols.

Aquesta yoli es tant tonta avui com el dia aquell famos que fa fer el ridicul de la seva vida a TV3 dient que havien guanyat les eleccions (a Catalunya) perque tenien mes 'vots populars'. Despres es va haver de menjar amb patates el que va dir, ja que en aquella ocasio, els de CiU van aconseguir mantenir la seva de poltrona merces als seus pactes d'amagatotis (quina colla tambe aquests!). Quins merits te, doncs, la pallussa aquesta?

Be, ha anat a la Universitat i sap parlar un pel mes de catala que l'altre sequac, de partit, el Pazideng Tontilla, que ja es dir molt en aquest partit de llumeneres. Aixo sembla que la faci mes atractiva, a part de ser un pel mes fotogenica que la marmota actual, per a poder-la col.locar de cap de llista per les properes eleccions al Parlament de Catalunya, i clar, no hi ha millor publicitat que la gratuita, pagada amb diners publics, que els partits politic es fan quan estant ocupant (literalment) carrecs publics. Es aixi una bona pec,a com per intentar arreplegar el vot 'feria de Abril', per un costat, i de l'aplec del caragol per l'altre.

A mi, personalment, cada cop que la sento parlar i dir mentides, doncs, se'm revolten les entranyes de pensar que en som de mesells quan ens deixem governar per genteta d'aquesta categoria, que un dia surten per la tele dient que solucionarant els problemes de la vivenda perque ells son "mes d'esquerra" que ningu, i l'altre, com a ministra de l'exercit, dient collonades com la de 'soc pacifista'. Suposo que quan es presenti a la Generalitat dira que ella es tant catalana o mes que en Jaume I, i nosaltres ens ho creurem i es possible que tinguem la primera presidenta de la Generalitat que sera 100% d'esquerres, pacifista i catalanista, lady Matxacon, la yoli de Catalunya.

4 comentaris:

Teresa ha dit...

Sap més català que el Montilla per la senzilla raó que és molt més jove i ja es podia estudiar català quan ella va fer el batxillerat...
No hi ha gaire personal espabilat no , tens tota la rao.
Conec absoluts cretins ( gent molt i molt justeta tant de formacio com d'aptituds innates)que estan en partits politics i ningu es capaç de dir-los que no serveixen. Perque ni els de dalt ( que abans eren gent amb idees) tenen avui dia suficient categoria intel.lectual com per adonar-se'n .

The Great Smurf ha dit...

Parlar una llengua no es una questio intel.lectual, es voluntat. Qualsevol pot aprendre a parlar catala, sobretot si parles una llengua llatina. La paia aquesta, si no vaig errat, te mare autoctona, amb el que no te merit. El cas del Tontilla es diferent. Per a ell, que sapiga parlar es ja tot una surpresa.
El que em reventa d'aquesta tia, i d'altres com ella, no es que sigui mes o mes justeta, es que sigui tant trepa i venuda. Es pensa que ens mamem el dit? Com es pot ser tan incongruent d'anar per la vida de 'pacifista' i acceptar que et col.loquin de ministre de defensa? Si ella no veu cap contradiccio aqui, xecs, pleguem! I per extensio d'altres:
1) En Duran, que diu que es catalanista pero es ven a la que pot al mes fatxa espanyolista que troba.
2) La Mallol, molt d'esquerres, pero vivint de la camandula publica a cos de rei.
etc, etc. O s'es o no s'es, i que no intentin pendre'ns el pel tan descaradament, perque ratllen el ridicul. La meva opinio.
Salut!

Teresa ha dit...

Pero es que smepre ens prenen el pel. es un pasi d'hipocresia total: ande yo caliente riase la gente. Prediquen sense exemple, o a vegades pitjor amb exemple falsejat. I lo de Mallorca, el tio aquell que va pagar 50.000 euros de prostibuls gays amb la visa de l' ajuntament. I a mes un tio que es declara supercatolic!!

Unknown ha dit...

M'agradat molt l'article. Bo, molt bo. Estic molt d'acord amb tu. Amb tot el que expliques, caldria també fer un punt i apart amb tot alló que va venir a dir a les terres de l'Ebre en la seva campanya. Et deixo aquí un link sobre un article que vaig fer d'aquest tema. http://marroca.blogspot.com/2008/04/gota-gota-sesgota-la-paciencia.html
Ens llegim.