dimarts, d’abril 01, 2008

Bono Bo, Bono Dolent

Aixo es un Bonobo, és un ximpanzé conegut també com ximpazé pigmeu. Els bonobos es veuen rarament fora del seu hàbitat natural, per la qual cosa no són tan coneguts com els ximpanzés. A primera vista són molt semblats a aquests, però solen tenir la cara negra, les orelles més petites i la cames més llargues.

Aixo es un Bono dolent, un ximple superior, de la familia dels fill de fatxa intransigents que han viscut tota la vida de la moma sense tenir ni ofici ni benefici. Te com aficio coneguda insultar als catalans perque no som com ell voldria que fossim, es a dir, com ell. El trajo que porta i el cotxe oficial us poden enganyar, Barrufets, i fer-vos pensar que es algu, pero imagineu-vos-el amb boina i un ramat d'ovelles al mig de l'estepa on viu i l'encertareu mes. Es incapac, d'articular correctament les paraules de la llengua que diu que defensa a ultranc,a i el podreu distingir d'altres de la seva especie per un soroll gutural odios, com de mocs. No us hi atanceu gaire, ja que ataca quan pot, sobretot si sent parlar qualsevol cosa que no sigui la seva jerigonc,a. De moment, es una especie protegida i mantinguda pels contribuents. Esperem que el canvi climatic o qualsevol altra mena de canvi el facin desapareixer d'una vegada per totes. No se li coneix cap mena d'activitat intel.lectual destacable.

6 comentaris:

Teresa ha dit...

Ai que em cargolo de riure !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ets la pera Barrufet.

The Great Smurf ha dit...

merci!
si no riem naltros, qui ho fara?
Salut!

Teresa ha dit...

Of course! naltros els primers de riure per no plorar del desatre de politics que tenim. Haurien de fer tot plegats l'exercici d'anar a les corts amb la boina i el bastó a veure qui queda més guapo!

The Great Smurf ha dit...

prefereixo la barretina de barrufet!

Teresa ha dit...

Otres mai havia pensat que els barrufets eren tan catalanistes que duien barretna i tot! jajaja

The Great Smurf ha dit...

teresa, que no em veus a la foto? hahaha!!!
tot i que jo he faig pel sol, no em toqui massa la capitxola!